SOS-Mol

“De oplossing voor uw mollenprobleem"

 

Een of meerdere mollen zijn uw gazon binnengedrongen en wat u ook probeert, van oude trucjes tot andere producten, ze willen het terrein niet verlaten.

 

Of het nu voor uw gazon, sportterreinen, publieke parken, particulieren, ondernemingen of overheidsinstellingen is, er is maar een efficiënte methode om de mol te verdrijven.

 

De oplossing is immers: een beroep doen op een mollenvanger

 

Lethem Pascal, professionele mollenvanger gevestigd op de grens tussen Henegouwen en Waals-Brabant met jaren praktijkervaring, is gespecialiseerd in de traditionele manier om mollen te vangen.

 

Doe een beroep op de professionele mollenvanger Pascal Lethem, die met gegarandeerd resultaat de mollen uit uw groene zones verwijderd door vallen te zetten.

 

In dit beroep is geen plaats voor improvisatie. SOS Taupe (SOS Mol) staat u bij met haar knowhow en haar kennis van de mol.

 

Deze betrouwbare oplossing is 100 % ecologisch en zonder gevaar voor kinderen, voor uzelf en voor de andere dieren.

 

Vanaf nu strijdt u in alle veiligheid en op efficiënte wijze tegen de molshopen die uw mooie tuin verknoeien. Met SOS Taupe (SOS Mol) geniet u opnieuw van een schitterend en gezond stukje groen.


Hoe kunt u de aanwezigheid van mollen voorkomen of ze doen verdwijnen ?

Voor


Het is de enige efficiënte manier om de mollen uit uw tuin uit te schakelen zonder schade aan het milieu en met garantie op succes

Na


Mollenval